babysitter….

alalala.....mohd haziq haikal(1 yr old nephew)nurul hidayah emran(2 yr old niece)cumil cm aunty nya..hahaha

brsempena aq cuti lama smpi 3 blun…stat 5/3-6/7 ni… aq tlh diberi tugas mnjadi si PNJAGA BDK…huhu… aq jga ank buah aq..yaya n ajiq…. bgi aq xla sush sgt…bole la.. stakat bgi susu,mndikn mkn kn..wlupn kdg2 mknn diorg aq yg baham..hahaha….(mcik yg jht) tu mang la x sbrapa susah..tp tba part basuh BERAK…waarrgghhh…… coobaaan……mule2 tu argghhh…rsa geli nya x trhingga…
napa x…slma 20 thun ni mna pnh aq bsuh berak bdk… adeq aq pn mbesar sma ngn aq so, jan slhkn aq… ni la training ptama..hehehe….1st tu mak aq ajr la cra2 nya kn…pastu aq try my best….n akir nya aq bjaya mnjadi pakar dlm hal ni..hahaha….sungguh x ku sgka…. tp btul la.. sewonok kalo kte dh tau bt kn… lgipun bguna ntuk msa dpn… nti kn nk gi study g..keje gi..bile la nk try sumer tu kn…lgipn dh la jrg kt umah…huhuhuh.. nseb bek aq ad pluang ni kn…hehehe..nnti mse akn dtg xla kekok..haha…

Advertisements

3 Komen

  1. shamila said,

    Mei 27, 2009 pada 11:39 am

    ceittt…
    aku da puass da bsuh berak…
    dr sakinah…
    dr brt bdn 10kg,,smpai skang gemokkk pd aku..
    bwk ke faiz..
    haha..
    lmbt arr ko..
    amek mommy skill..
    aku kna kawen dulu nihh..
    tahaha

  2. azima said,

    Mei 29, 2009 pada 1:05 pm

    oit,da xsabar nak dpt baby sniri ker??? rilex r..kena tgu aku dpt baby dulu baru ang dapat..hahaha..neway,gud luck 4 ur training..at least nanti lau da grad,ang xda keja,bleh aku amik jd babysitter kat umah aku..hahaha..

  3. thah said,

    Mei 30, 2009 pada 8:11 am

    woit syam….ko aku da tau kalo mkn laju syak…sian sama yaya n ajiq diorng mkn skit je tp makcik dia yg mkn lebih…
    hahahahah


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: