made me become more strong….

nak cte ni…. kalo nk thu…aq seorg yg x ble bdiri ats kaki sndri…pndek kta kureng independent la dlm diri ini… coz even a small matter,i owez hoping 4 ors helps…huhuhu… bile la aq nk brubh… i hope so…but recently, ad plk challenge yg aq rse xla mncbr sgt bgi org laen.. huhu.. but 4 me,msuk la ranking mncbr gk.hehe…. aq brurusan ngn UIA gombk….hoo… afta d prmainkn oleh keadaan yg mne aq trtipu oleh ANR, CFS yg trsgtla bijak…. mgatakn bdk resit x ble msok sotsem… so,bratus2 ringgt aq hbes ntuk blek ke sbh semula… coz kalo aq ble msok sotsem kt Gombk x plu la aq kmbli k tnh tmph darah aq…

n dpt plk aq dah duk sbh ni…. berhappy-happying kt umah, tetibe dpt brta ble plk msok sotsem… adusss… xtau perasaan aq tem tu cmna…coz mang dulu nye aq nk msuk sotsem tetibe jdi cmni…. huhuhu… who must be blamed…???of coz dem…!!! tp pe ble bt… aq pn dh cuak memikirkn cmna..trikh reg sotsem plk dh nk dekat tem aq tau bad news tu..huhuhu….money?preparation?ticket? mna nk dpt sumer tu in a rush….huhu…

then aq dcide tuk tngguh…from dat moment,i was starting to make a biz wif uia gombk… n dgn hti yg pnas menyembur kn pelbagai soalan dan sekaligus btanya ttg deferment for the sotsem offer… aq sndiri tu mrh kt uia.. sekali lgi..pe la kuasa yg aq ade kn…diorg juz mntk map je la… xpe la…. aq hnya insan biasa…huhuhu… dah slsai psl tgguh….

tbe2 aq tpikir sal prereg aq ritu.. tp kali ni abg aq la yg tlong aq…as i said juz now, msti mntk tlong ngn org… tp mang aq xble kol pn coz nset aq nazak.. abg aq kol dri pjbt dy… then, diorg pn dh kte oredy dropped… tp yg mslh skg ni, aq x sure yg diorg sedap2 drop,prereg aq 4 longsem ntah ad ntah tidak… aq dh kol dh uia gombk bjuta2 kali, from last week lgi tu tp xde jwpn.. xde angkt..
sian aq ngn kwn2 aq yg amik sotsem… aq mmpergunakn mereka sbgai kwn tuk bntu aq brurusan dri sne.mewakili aq la ktakn… but once again,xleh diri ats kaki sndiri la aq ni… huhuhu….tima kaseh kwn2…(thah,jima,ain,syu) nti kalo ade rzki aq blnje ek..hehehe…. tu lah prjuangan aq sdikit sbyk sbb penangguhan sotsem tu..huhhuu… tpi kire indpndent la kot coz aq ble bljr kt smnnjg n jumpe kwn2 yg bek kt sne…heheheeh….. sewonok la jmp korg… korg pn dh byk ajar aq tuk brdikari….kn kn kn…. bangga la tu..hehehe….

Advertisements

3 Komen

  1. azima said,

    Mei 29, 2009 pada 1:11 pm

    oit,sekali lg aku komen ni..nape nama aku ko x letak huruf besar..igt sng ker nak pusing 1 uia ni cari ANR ???..haha..tp ape bleh buat..allah da anugerahkan aku sekeping hati yg murni lagi suci..jd dgn hati yg allah bg 2, aku kena la jgk tlg kwn aku yg dlm kesusahan ni..:) sabaq noh,uia mmg cm2..kami kat cni pun da byk problem..huhuhu

  2. thah said,

    Mei 30, 2009 pada 8:18 am

    a’a syam…aku bgga ni hahhahahah
    blanje ek syam….mau makn chiken chop ley…?
    hahahaha

  3. shamila said,

    Julai 22, 2009 pada 5:27 pm

    ntahnye..
    name ANR dgn UIA pemusnah gek die letak huruf besar…
    kami nii?? *sigh*


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: